top of page
Recensies: Recensies

ERVARINGEN

Lies heeft echt magische handen.
Ze voelt feilloos aan waar ze moet zijn op je lichaam, en gaat dan met vrouwelijke zachte kracht de diepte in. Met zoveel gevoel, zachtheid en subtiliteit.
En bereikt ze, afhankelijk van wat nodig is in het moment, de diepere laagjes in je lichaamsstructuur (ook je emotioneel lichaam, je energetisch lichaam, je spiritueel lichaam), waardoor je zakt in een diepe rust, van waaruit jouw unieke vorm van heling kan ontstaan.
Ik heb al vele keren een behandeling mogen ontvangen van Lies en kan haar echt aanraden als je op zoek bent naar een ondersteuning in jouw levensproces via het zo belangrijke en helende contact met je lichaam, het voertuig van je ziel.
Een hemels cadeau aan jezelf!

-Muriel

Mijn ervaring met de massage van Lies is geweldig. Bij aankomst een warm onthaal en onmiddellijk werden emoties aangeraakt.
Dat wat zij met haar handen doet is als een warme koestering. Het serene, het geborgen voelen.
Ze maakt extra tijd om na te voelen/ te praten
en liefdevol advies te geven wanneer je vraagt.
Een fantastische, warme vrouw waarbij je je onmiddellijk op je gemak voelt.
Een echte aanrader!!

-Ingrid

Ik herinner het me nog goed.. Regelrecht van het vliegveld na een enorm stresserende drie dagen had ik afgesproken met Lies voor een Rebozomassage ‘Closing the Bones’. Ik voelde me gebroken en doodmoe.Tijdens onze sessie was Lies zo aanwezig in wat ze deed. Ik voelde haar passie, haar vuur. En het wakkerde het mijne ook weer aan. Ik voelde me gedragen. In de schoot van de moeder.. Mijn heupen, ingewikkeld en geborgen. Lies die in haar mooie kracht dit kan overbrengen maakte me enorm dankbaar. Na de ontwikkeling voelde ik me weer stromen.. Nog steeds doodop mr doordat ik die diepe ontspanning in kon gaan door de begeleiding van Lies was er weer een deel geheeld. Lies, die zo in haar mooie authentieke zachtheid zit raakt je in in de jouwe

-Els

Lieve Lies, ik wil je nog van harte bedanken voor de heerlijke en diepe transformerende Rebozo massage!

Wat een bijzondere, helende ervaring

Het zachte wiegen heeft verrassend veel losgemaakt. Ik hoefde me niet af te vragen welke oude ladingen of emoties het waren of waar ze vandaan kwamen, gewoon in overgave gaan en loslaten. Zo bevrijdend! Ik voelde me nadien zoveel lichter, mijn energie stroomde weer volop, en ik voelde me dichter bij mijn essentie gekomen.

Ik ging buiten als een nieuwe versie van mezelf.

En jij begeleidt het hele proces met zoveel liefde, zachtheid en deskundigheid

Dit is iets dat echt elke vrouw zichzelf mag gunnen

Ik kijk al uit naar mijn volgende afspraak

Rita-

Lieve Lies,

Ik wou je nog even meegeven wat de womenretreat mij gebracht heeft. 

 Het was fijn om te voelen dat je onvoorwaardelijk werd toegelaten tot de kring. Iedereen mocht er zijn en er werd rekening gehouden met iedereen zijn grenzen. Lichamelijk ervaarde ik dat sommige oefeningen best pittig waren, maar dat dit helemaal oké was. De fijne verbinding met onbekende vrouwen was heel mooi om te voelen. Op het einde nog het juiste kaartje getrokken om mee naar huis te nemen. Ik kijk uit om nog eens opnieuw deel te nemen. In een andere of dezelfde hoedanigheid dat maakt niet uit. Het zal vooral in een fijne verbinding zijn. 

- Katrien 

Wat een belevenis! Dit heb ik nog niet vaker mogen beleven. Wat Lies LiLies kan losmaken in jou als mens is buitengewoon fantastisch...niet te begrijpen! Ik kon me al vrij snel bij haar ontspannen tot op het juiste niveau, waardoor ik vrij snel in een bepaald gevoel  kwam. Daar waar ik nog nooit eerder was geweest.  Ik was die tijd op een andere plaats.  Een vrij en zalig gevoel.  Lies LiLies heeft wonderlijke handen.  Zij maakt los in een persoon wat los mag komen.  Het is een gave die niet iedereen kan overbrengen. Ik zou zeggen dames en heren, voor een heerlijk ontspannen en een fijn gevoel moet je bij Lies LiLies zijn.

-Ilse

Wat een aanrader!!
Toen ik voor het eerst naar lilies ging voor een ontspannende massage had ik geen idee wat effect dit ging hebben.Niet alleen kon ik genieten van een deugddoende gelaatsmassage in een rustige sfeer. Ik voelde me ook ontzettend geborgen en veilig. Allerlei emoties kwamen boven en Lies stond letterlijk naast mij om die allemaal een plaats te geven.Geduldig en liefdevol, met veel respect en begrip.Ik voelde me ontspannen, ik voelde me gehoord en begrepen.Het was zoveel meer dan een massage!

 

-Kelly

bottom of page