ERVARINGEN / BELEVINGEN

Ik herinner het me nog goed.. Regelrecht van het vliegveld na een enorm stresserende drie dagen had ik afgesproken met Lies voor een Rebozomassage ‘Closing the Bones’. Ik voelde me gebroken en doodmoe.Tijdens onze sessie was Lies zo aanwezig in wat ze deed. Ik voelde haar passie, haar vuur. En het wakkerde het mijne ook weer aan. Ik voelde me gedragen. In de schoot van de moeder.. Mijn heupen, ingewikkeld en geborgen. Lies die in haar mooie kracht dit kan overbrengen maakte me enorm dankbaar. Na de ontwikkeling voelde ik me weer stromen.. Nog steeds doodop mr doordat ik die diepe ontspanning in kon gaan door de begeleiding van Lies was er weer een deel geheeld. Lies, die zo in haar mooie authentieke zachtheid zit raakt je in in de jouwe.

E. 38j - Deurne

A walk in the … FOREST.  Een titel die veel omvat. De uitdrukking ‘A walk in the park’ wordt vaak gebruikt voor iets wat heel gemakkelijk is. Lies maakt het heel gemakkelijk om over moeilijke dingen te praten. Ze luistert zonder te (ver-)oordelen en reikt tips en hulpmiddelen aan om dichter bij jezelf te komen. Met enkele simpele oefeningetjes herontdekte ik bijv. waar sommige van mijn grenzen liggen.Het bos is altijd een plek om tot rust en bezinning te komen voor mij, maar deze keer – dankzij Lies – konden sommige van mijn issues (interne conflicten) snel plaats maken voor rust en liefde.

G. 37j - Willebroek

Wat een aanrader!!
Toen ik voor het eerst naar lilies ging voor een ontspannende massage had ik geen idee wat effect dit ging hebben.Niet alleen kon ik genieten van een deugddoende gelaatsmassage in een rustige sfeer. Ik voelde me ook ontzettend geborgen en veilig. Allerlei emoties kwamen boven en Lies stond letterlijk naast mij om die allemaal een plaats te geven.Geduldig en liefdevol, met veel respect en begrip.Ik voelde me ontspannen, ik voelde me gehoord en begrepen.Het was zoveel meer dan een massage!

K. 33j - Blaasveld

Wat een belevenis! Dit heb ik nog niet vaker mogen beleven. Wat Lies LiLies kan losmaken in jou als mens is buitengewoon fantastisch...niet te begrijpen! Ik kon me al vrij snel bij haar ontspannen tot op het juiste niveau, waardoor ik vrij snel in een bepaald gevoel  kwam. Daar waar ik nog nooit eerder was geweest.  Ik was die tijd op een andere plaats.  Een vrij en zalig gevoel.  Lies LiLies heeft wonderlijke handen.  Zij maakt los in een persoon wat los mag komen.  Het is een gave die niet iedereen kan overbrengen. Ik zou zeggen dames en heren, voor een heerlijk ontspannen en een fijn gevoel moet je bij Lies LiLies zijn.

I. 40j - Willebroek

Lies heeft echt magische handen.
Ze voelt feilloos aan waar ze moet zijn op je lichaam, en gaat dan met vrouwelijke zachte kracht de diepte in. Met zoveel gevoel, zachtheid en subtiliteit.
En bereikt ze, afhankelijk van wat nodig is in het moment, de diepere laagjes in je lichaamsstructuur (ook je emotioneel lichaam, je energetisch lichaam, je spiritueel lichaam), waardoor je zakt in een diepe rust, van waaruit jouw unieke vorm van heling kan ontstaan.
Ik heb al vele keren een behandeling mogen ontvangen van Lies en kan haar echt aanraden als je op zoek bent naar een ondersteuning in jouw levensproces via het zo belangrijke en helende contact met je lichaam, het voertuig van je ziel.
Een hemels cadeau aan jezelf! 

M. 46j - Mechelen

- Your Are The Best Since About One Year 

- You Evolved With The Speed Of Light 

- The Only One “Accepted” For My New Energy 

- You Are Much More Healer Mentioned AnyWhere 

M. 57j - Leuven