Body-Mind & Soul
CARE

 

Onze VISIE op heling & transformatie:

De essentie bij heling is volgens ons, de relatie met jezelf aangaan, het contact met je eigen ziel, je intuïtie, je kern. 

Zodat jij de communicatiestroom naar en met jezelf leert te voelen, horen, en ook begrijpen. 

Jij het onderscheidingsvermogen ontwikkelt tussen hoofd en lichaam. 

Je kan gaan voelen waar je gaat dissociëren alszijnde in je hoofd als met verdovende middelen dit uit overlevingsmechanisme, oude overtuigingen die niet meer bij jou horen de dag van vandaag. 

Om dit level van verbinding in en met jezelf te bereiken is het nodig om zowel je hoofd en je lichaam met elkaar te gaan verbinden, zodat je deze nieuwe manier van leven kan gaan integreren.  

Door bewust contact te gaan maken met jouw lichaam kan het zich openen om alle wijsheid verborgen in jou, te kunnen laten floreren, alsook oude overtuigingen en patronen, vastgeroest in jou te re-leasen en ruimte te maken om het nieuwe te kunnen gaan integreren. 

NIEUWE vorm van THERAPIE: 

Hieruit werd naast RE-TREAT YOUR SELF "Relax & Release" ook "BODY, MIND & SOULCARE" geboren.

Wat we willen bereiken is dat jij niet tijdelijk maar tijdloos verder kan, met de eindeloze wijsheid die jij in jezelf hebt terug gevonden.

We bieden je dus geen "medicijn" of wondermiddel maar door middel van het wonder in Jezelf wordt jij JE EIGEN MEDICIJN.

 

Integratief lichaamswerk combineren met deze nieuwe vorm van therapie bieden de mogelijkheid om processen optimaal te ondersteunen en te verdiepen / integreren in Jezelf.  

Hemel (Mind & Soul) en Aarde (Body) in harmonie.  

De combinatie van aloude Wijsheid en haar tools met nieuwe tools , die ons brein (misschien) nog niet helemaal kan bevatten, zorgt voor een unieke aanpak die nodig blijkt te zijn/ is voor onze evolutie als mens(heid).  

Een warme uitnodiging om de ervaring in te gaan.

Een waardevolle investering in Jezelf en zoveel meer.