top of page
Recensies: Recensies

ERVARINGEN

Lieve Lies,

Ik wou je nog even meegeven wat de womenretreat mij gebracht heeft. 

 Het was fijn om te voelen dat je onvoorwaardelijk werd toegelaten tot de kring. Iedereen mocht er zijn en er werd rekening gehouden met iedereen zijn grenzen. Lichamelijk ervaarde ik dat sommige oefeningen best pittig waren, maar dat dit helemaal oké was. De fijne verbinding met onbekende vrouwen was heel mooi om te voelen. Op het einde nog het juiste kaartje getrokken om mee naar huis te nemen. Ik kijk uit om nog eens opnieuw deel te nemen. In een andere of dezelfde hoedanigheid dat maakt niet uit. Het zal vooral in een fijne verbinding zijn. 

- Katrien 

Lieve lies,

Wat een mooie ervaring heb ik mogen ervaren. Het heeft me verwonderd hoeveel vrouwelijke wijsheid jij in je draagt. Hoe ik me gedragen voelde. Me mee kon laten voeren in jou kracht als vrouw in al haar facetten.

Ontroering, verwondering, fascinering brachten deze eerste kennismaking met de door jou zo zacht, vrouwelijk en fijn geïnitieerde woman circle. Alles mocht er zijn.

 

Ik voelde me begrepen, gedragen, gesterkt. Samen shanten, mantra's, mediatie, krijas. Adi Shakti. Kundalini. Zo mooi. Echt! Waauw!

 

Toen ik voor het eerst mocht deelnemen aan Lies haar cirkel kwam ik net terug van een zalige vrouwenretreat Mijn lat lag (onbewust) dus misschien en stukje hoger dan op een ander ogenblik en het voelde ergens ook wat vreemd om na een intense week van samenhorigheid in de ene groep nu aan te sluiten in een andere cirkel

 

Toch voelde het meteen als thuiskomen Lies stelt je meteen op je gemak en haar vrouwelijke, liefdevolle aanpak maakt dat je je meteen kan ontspannen

 

Bijzonder was dat ook mijn dochter van (toen nog 13) erbij was

Het werd haar eerste ervaring met een vrouwencirkel maar ook voor haar voelde het vrijwel meteen helemaal ok

De zachte kundalini rituelen deden hun werk en zorgden voor een

heerlijke ontspanning en leeg hoofd

Zeker een aanrader

 -Maite

bottom of page