top of page
Recensies: Recensies

ERVARINGEN

Lies heeft echt magische handen.
Ze voelt feilloos aan waar ze moet zijn op je lichaam, en gaat dan met vrouwelijke zachte kracht de diepte in. Met zoveel gevoel, zachtheid en subtiliteit.
En bereikt ze, afhankelijk van wat nodig is in het moment, de diepere laagjes in je lichaamsstructuur (ook je emotioneel lichaam, je energetisch lichaam, je spiritueel lichaam), waardoor je zakt in een diepe rust, van waaruit jouw unieke vorm van heling kan ontstaan.
Ik heb al vele keren een behandeling mogen ontvangen van Lies en kan haar echt aanraden als je op zoek bent naar een ondersteuning in jouw levensproces via het zo belangrijke en helende contact met je lichaam, het voertuig van je ziel.
Een hemels cadeau aan jezelf!

-Muriel

Mijn ervaring met de massage van Lies is geweldig. Bij aankomst een warm onthaal en onmiddellijk werden emoties aangeraakt.
Dat wat zij met haar handen doet is als een warme koestering. Het serene, het geborgen voelen.
Ze maakt extra tijd om na te voelen/ te praten
en liefdevol advies te geven wanneer je vraagt.
Een fantastische, warme vrouw waarbij je je onmiddellijk op je gemak voelt.
Een echte aanrader!!

-Ingrid

Jouw massage was zo helend voor mij en heeft ook zoveel in beweging gezet; merk ik achteraf ;)

Wat een helende reis in mezelf en dit alles kunnen toelaten bij een eerste sessie voelde ongelooflijk fijn en ook zo mooi omdat jij er echt de veilige bedding en space voor creëert door je liefdevolle en warme aanwezigheid en je zachte vrouwelijke kracht...Alles mocht er zijn zonder oordeel en met veel mildheid...Dat raakte mij enorm en daar ben ik je ook zo dankbaar voor.

Veel liefs

-Mia

Liefste lies, Liefste sister

Vanuit mijn hart wil ik je nog van harte bedanken voor de meest liefdevolle en zaligste massage. De geborgenheiden vooral de aanrakingen brachten me weer dicht bij mezelf.

Ik kijk nu al uit naar onze volgende ontmoeting 

Vanuit mijn hart naar het jouwe!

-Kim

Wat een belevenis! Dit heb ik nog niet vaker mogen beleven. Wat Lies LiLies kan losmaken in jou als mens is buitengewoon fantastisch...niet te begrijpen! Ik kon me al vrij snel bij haar ontspannen tot op het juiste niveau, waardoor ik vrij snel in een bepaald gevoel  kwam. Daar waar ik nog nooit eerder was geweest.  Ik was die tijd op een andere plaats.  Een vrij en zalig gevoel.  Lies LiLies heeft wonderlijke handen.  Zij maakt los in een persoon wat los mag komen.  Het is een gave die niet iedereen kan overbrengen. 

-Ilse

Wat een aanrader!!
Toen ik voor het eerst naar lilies ging voor een ontspannende massage had ik geen idee wat effect dit ging hebben.Niet alleen kon ik genieten van een deugddoende gelaatsmassage in een rustige sfeer. Ik voelde me ook ontzettend geborgen en veilig. Allerlei emoties kwamen boven en Lies stond letterlijk naast mij om die allemaal een plaats te geven.Geduldig en liefdevol, met veel respect en begrip.Ik voelde me ontspannen, ik voelde me gehoord en begrepen.Het was zoveel meer dan een massage!

 

-Kelly

bottom of page