D3F768C1-8084-43F3-B333-8C18337437D0%202

OVER MIJ

Ik ben Lies Lilies, partner van Robin en mama van drie dochters, Billie Lou, Leah Nora en Marie Luna.

Lilies is een creatie ontstaan vanuit mijn eigen levenservaring, heling en doorleving.  

In 2014 kreeg ik te maken met allerlei lichamelijke klachten en ongemakken waar de reguliere geneeskunde na enige tijd geen antwoorden meer wist. Mijn lichaam gaf me overduidelijk het signaal dat ik moest gaan stilstaan bij alles wat er gaande was in en rond mezelf. Het was een uitnodiging om te gaan voelen wat er zich afspeelde in mijn innerlijke wereld. Waar ik voor het eerst in contact kwam met zorg naar mezelf op een andere manier... 

Door bewust te gaan voelen in contact met mijn lichaam, mijn hart en mijn buik, herinnerde ik me wie ik in essentie ben. Hierdoor volgde ook mijn lichamelijk herstel.

 

Tijdens dit proces werd ik me er van bewust hoever we als mens, doorheen der jaren, verwijderd zijn geraakt van onze eigen natuur. Onze authenticiteit. 

Hieruit is mijn doel en passie ontstaan.

Jouw inspireren, ondersteunen en herinneren aan jouw authentieke zelf!

Lilies is een praktijk voor zelfzorg en relaxatie.  Waar ik dmv massage/relaxatietherapie, doorheen de kracht van de stilte, mensen in contact breng met hun lichaam. Waarbij er ruimte wordt gecreëerd om zaken, vanuit het hoofd, dingen die  we weten, waar we bewust van zijn, ook kunnen gaan integreren. Doorvoelen. Om het tot op celniveau te gaan transformeren en het zo ook echt kunnen gaan leven. Doorleven. 

Waar hoofd, buik en hart met elkaar verbonden worden. 

Mijn kracht, gave, ligt bij het feit dat ik mensen naar de stilte kan brengen.  Naar die plek in jezelf, waar je wordt herinnert aan wie jij in ESSENTIE bent. 

Los van conditionering, oude patronen, overtuigingen, trauma, etc...

Ik gebruik hiervoor tijdens mijn behandelingen technieken als cranio/fasciatherapie/reiki/reflexologie/ rebozotechnieken/...

Dit werk is tevens een weerspiegeling van mezelf.  Waar ik doorheen der jaren mezelf ben gaan helen, en nog steeds, op een lager, zacht pitje, elke dag verder heel. 

Thema's als HSP, burn-out, allergieën, PTSS, ASS, ADHD, co-dependency, verslaving,... evenals bewust Vrouw zijn, bewust moederschap, zijn door mezelf doorvoelt & doorleeft, waardoor ik jou als ervaringsdeskundige kan ondersteunen in alle veiligheid om een bepaald thema dat bij jou speelt dieper te gaan voelen/doorvoelen om zo te helen, in jezelf. 

Tijdens de behandelingen gaan we jouw zelfhelend vermogen van je lichaam activeren, bewustwording op brengen, in STILTE. 

Onze diensten stoppen echter niet hier.

Ik werk met een netwerk rondom me van therapeuten, osteopaten, coaches, lichaamswerkers, waar ik graag naar doorverwijs indien nodig.

Waar je bewustzijnsontwikkeling, heling, verder kan ontplooien met de juiste mensen/begeleiding/ondersteuning om je heen. 

​​​Graag neem ik je mee naar een inner-reis, doorheen mijn intuïtieve affiniteit en aanvoelen, terug naar de essentie.


 Warm welkom Jij.


Ik kijk ernaar uit jou te ont-moeten,
Liefs Lies