top of page
Image by Susan Wilkinson
IMG_3800_edited.jpg

Meer info
BRTT & TRB

 

Het lichaam is de bewaker van onze waarheid

Verlichting vinden van angst, paniek, depressieve gevoelens en vermoeidheid begint bij het erkennen van wat ons lichaam onthoudt, zelfs als onze gedachten die gebeurtenissen hebben weggestopt.

 

Deze opgeslagen spanningen, trauma's en emoties kunnen zich manifesteren in dagelijkse klachten, die ons zenuwstelsel dagelijks belasten zonder dat we ons daar volledig bewust van zijn.

 

Ons brein vergeet namelijk gebeurtenissen, maar ons lichaam weet alles.

 

In onze drukke levens hebben velen van ons geleerd emoties te onderdrukken

 

In onze drukke levens hebben velen van ons geleerd emoties te onderdrukken, constant doorgaand zonder te pauzeren.

 

Dit kan leiden tot vermoeidheid, onverklaarbare fysieke en emotionele klachten, en zelfs uitputting waar ons lichaam als laatste redmiddel naar grijpt.

 

BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy) en TRB® (Trauma Releasing Breathwork) vormen samen een krachtige combinatie die ons uitnodigt voor een diepgaande innerlijke reis.

 

Hiermee gaan we op zoek naar opgeslagen spanningen, energie en emoties in ons lichaamsgeheugen die ruimte nodig hebben om te worden vrijgelaten

 

Net zoals dieren instinctief spanningen loslaten na een traumatische ervaring, brengen BRTT® & TRB® ons als natuurlijke wezens weer in contact met deze innerlijke capaciteit tot genezing.

 

Via BRTT® duiken we diep in ons zenuwstelsel om opgeslagen trauma's te verkennen, waarbij TRB® nog meer ruimte creëert voor het loslaten van spanning, emoties en trauma.

 

Het ademwerk tijdens TRB® opent de weg naar diepliggende spanningen, trauma's, blokkades en patronen.

 

De resultaten zijn diepgaand en persoonlijk.

 

Het proces kan leiden tot :

een toename van innerlijke kracht,

een diepe staat van ontspanning,

een lichtere emotionele last,

een sterker contact met je eigen lichaam

en een aanzienlijke vermindering van innerlijke onrust.

 

Het is een uitnodiging om een reis naar heling aan te gaan, om de opgeslagen spanningen en trauma's los te laten en zo een dieper gevoel van welzijn te bereiken.

 

Ben je klaar om jouw innerlijke reis naar herstel te beginnen?

 

Ontdek de transformerende kracht van BRTT® & TRB® en ervaar de bevrijding van opgeslagen spanning en trauma's in je lichaam.

Van Harte Welkom Jij

bottom of page